VDS Food – distribucija sveže i smrznute hrane

  • vds1
  • vds2
  • vds3
  • vds4
  • vds5
  • vds6
  • vds7

VDS Food – distribucija sveže i smrznute hrane

VDS-Food je belgijska kompanija koja se bavi veleprodajom hrane i snabdeva preko 5000 restorana i velikih kuhinja prehrambenim proizvodima, a svoje ime izgradila je dostavom sveže i smrznute hrane.

Nakon nedavnog proširenja kapaciteta, kompanija sada poseduje 3 centra za distribuciju - sa prodavnicom u svakom od njih. U Briselu se nalazi prodavnica od 2000 m², u Liježu od 6000 m² i u Vavru nova prodavnica od 3900m2. Prodavnici u Liježu smo pomogli da uštedi prostor pomoću naših rešenja, gustih pokretnih regala za palete (MOVO) i dinamičnih poličnih skladišnih regala, a prodavnica u Vavru je opremljena sa P90 regalom za palete i specijalnim HI280 poličnim regalom.

REŠENJA:

U svom skladištu u Liježu, VDS Food je želeo da maksimalno iskoristi prostor u hladnjači, kako bi se amortizovao trošak rada takve instalacije. Kako bismo maksimalno iskoristili prostor, instalirali smo pokretni regal za palete – MOVO, omogućavajući da se što je više moguće hrane skladišti u hladnjači, održavajući troškove rada na minimumu.

U drugom delu prodavnice u Liježu naš HI280 polični regal i P90 standardni regal za palete su korišćeni za skladištenje alkohola i druge prehrambene robe.

Carton Flow sistem na P90 ramovima je korišćen da bi se stvorila dinamična oblast za biranje unutar ohlađene prostorije i niski P90 regal za palete je iskorišćen da se napravi centralna izložbena oblast za sveće proizvode i alkohol.

U ovoj radnji u Liježu postoji preko 7000 proizvodnih linija.

U Vavru je klijent želeo obojeni HI280 sistem sa rupičastim policama; ovo je iskorišćeno da se napravi atraktivna izložbena oblast za javnost.

KAPACITET:

Prodavnica

P90 regal za palete: 800 pozicija za palete
HI280 polični regal: Pojedinačne boce i paketi
P90 klupe: Izlaganje i skladištenje alkohola i ostale robe

Hladnjača

MOVO Pokretni regal za palete: 1,000 pozicija za palete