Preduzeće Dexion u istočnoj Evropi napravilo nove internet stranice

  • Preduzeće Dexion u istočnoj Evropi napravilo nove internet stranice

Preduzeće Dexion u istočnoj Evropi napravilo nove internet stranice

,Da bi naglasilo svoju široku paletu proizvoda, preduzeće Dexion je napravilo nove internet stranice u istočnoj Evropi.

Kao deo svoje politike širenja prisustva u istočnoj Evropi, preduzeće Dexion je postavilo nove internet stranice u Ukrajini, Bugarskoj, Moldaviji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Sve ove internet stranice su na jeziku zemlje u kojoj se internet stranica nalazi. Ljudi, koji se interesuju za široku paletu proizvoda preduzeća, mogu da saznaju više tako što posećuju lokalnu internet stranicu preduzeća i pročitaju informacije na njihovom sopstvenom jeziku.

Interent stranice Dexion vam omogućavaju da upoznate proizvode kako sa gledišta njihovog sastava, tako i načina upotrebe i svrhe kojoj su namenjeni.

„U preduzeću Dexion se zalažemo za podršku istočnoevropskom tržištu. Zbog velike potražnje, odlučili smo da povećamo prisustvo na ovom području i našim klijentima omogućimo lakši i neposredni pristup informacijama o našoj širokoj paleti rešenja za skladištenje.

Našu trenutnu mrežu prodavaca širimo putem povezivanja sa jakim i stručnim preduzećima koja dobro poznaju lokalnu logistiku i tržište sistema skladištenja u istočnoj Evropi. Kao pomoć distributerima i sa ciljem da naglasimo prisustvo preduzeća Dexion na ovom području, odlučili smo da postavimo internet stranice preduzeća za sve istočnoevropske zemlje sa detaljnim informacijama o preduzeću, proizvodima i uslugama na jeziku tih zemalja.

Ove internet stranice su u ovim zemljama od velike pomoći svima koji se interesuju za paletu rešenja za skladištenje preduzeća Dexion”, rekao je Florin Rotaru, rukovodilac izvoza za preduzeće Dexion Storage Solution.

Nove internet stranice su koncipirane tako da posetiocima nude sve informacije uz najjednostavniji pristup. Pozivamo vas da posetite naše nove internet stranice i radujemo se vašim povratnim informacijama, kao delu naše kulture neprestanog poboljšavanja.

O preduzeću

Dexion je vodeće preduzeće na evropskom tržištu u oblasti različitih rešenja, od paletnih regala do arhiva. Dexion nudi široku paletu rešenja za skladištenje, koja se proizvode u fabrikama preduzeća u Nemačkoj, Rumuniji, Finskoj i Rusiji.

Preduzeće istupa na tržištu zbog kombinacije visokokvalitetnih proizvoda i usluge na vrhunskom nivou. Pedesetogodišnje iskustvo preduzeća Dexion u oblasti izrade paletnih regala i različitih sistema skladištenja predstavlja dokaz da je preduzeće predano visokom kvalitetu i stalnim inovacijama.