Dexion lansira MOVO sistem paletnih regala na Srpsko tržište

  • Dexion lansira MOVO sistem paletnih regala na Srpsko tržište

Dexion lansira MOVO sistem paletnih regala na Srpsko tržište

Dexion prepoznaje rastuću potrebu Srpskog tržišta za što efikasnijim skladištenjem robe tako što na tržište lansira pametno mobilno rešenje skladištenja robe koje je osmišljeno tako da optimizira aktivnost uz poboljšano iskorišćenje prostora i unapređeno rukovanje robe.  

MOVO Sistem Paletnih Regala je poslednja generacija automatizovanih skladišnih rešenja koja nude Dexion-ovi stručnjaci kako bi zamenili tradicionalne prilagodljive sisteme paletnih regala gde je štednja prostora i vremena osnovni kriterijum prilikom izbora odgovarajućih skladišnih sistema.

MOVO, Dexion-ov mobilni sistem paletnih regala vam pomaže da smanjite troškove pri kupovini nove zgrade ili pruža mogućnost da na bolji i efikasniji način iskoristite postojeći prostor za skladištenje robe.Mobile racking

MOVO sistem paletnih regala veće nosivosti, kojim se elektronski upravlja, kreće se po integrisanim šinama i može da nosi robu opterećenja do 24 tone na visini paletnog regala do 12 metara.

Kada se individualni prolazi otvore, poslednja reč senzorne tehnologije i različite opcije upravljanja osiguravaju lagodno manevrisanje i apsolutnu bezbednost.

Zahvaljujući širokom spektru dodatne opreme  MOVO je odgovarajući sistem za bilo koji tip robe za skladištenje  koji garantuje bezbedno manevrisanje prilikom skladištenja robe i na niskim temperaturama do -30° C što ga čini idealnim za korišćenje u hladnjačama. 

Prednosti

  • Maksimalna iskorišćenost podnog prostora – jedan radni prolaz
  • Uštedite do 40% prostora koji je neophodan za smeštanje konvencionalnog paletnog regala
  • Alternativno, možete povećati svoj skladišni kapacitet do 80%
  • Dobri koeficijenti iskorišćenosti prostora pomažu kod uštede na računima za energiju u hladnjačama
  • 100% individualni prilaz regalima
  • Modularni dizajn se prilagođava bilo kojim zahtevima

Modularni dizajn MOVO sistema znači da je lako konstruisati najefikasnije i najekonomičnije kombinacije u bilo kojim situacijama. Šine, osnove i sistem upravljanja su izabrani sa namerom da na najbolji mogući način zadovolje vaše potrebe. MOVO može biti skrojen prema vašim upravljačkim zahtevima, od jednostavnog dodatka u vidu radio upravljanja na viljuškaru do sveobuhvatne integracije u vašu mrežu skladišnog ERP sistema.

Kroz više od 9000 instaliranih sistema širom sveta Dexion je prikupio razna iskustva tokom mnogo decenija kao graditelj i proizvođač teških mobilnih sistema paletnih regala. Na osnovu ovih iskustava možemo osmisliti naš MOVO – mobilni sistem paletnih regala na najoptimalniji način kako bi smo izašli u susret potrebama naših potrošača.